Andreea Raducan – turneu de promovare a cartii “Reversul medaliei”

In perioada 19 mai – 30 iunie, Andreea Raducan, multipla campioana mondiala si olimpica la gimnastica, organizeaza un turneu de promovare a cartii autobiografice – “Reversul medaliei” – in 8 orase din tara (Craiova – 19 mai, Brasov – 26 mai, Sibiu – 27 mai, Cluj-Napoca – 2 iunie, Timisoara – 9 iunie, Oradea – 16 iunie, Iasi – 23 iunie si Constanta – 30 iunie).

Andreea Raducan - Reversul medaliei

“Reversul medaliei” este o carte extrem de emotionanta despre sportul de mare performanta, despre o sportiva care a gasit resursele necesare pentru a merge mai departe dupa nedreptatea de la Sydney. O carte care ne indeamna sa reflectam la propriul nostru destin, la inechitatile si durerile pe care le-am avut noi insine de infruntat.

“Aceasta carte autobiografica a fost scrisa la dorinta publicului, care a urmarit tremurand de emotie in fata televizorului competitiile gimnastelor din Romania. Si eu am fost una dintre ele. Performantele sunt asemanatoare, insa povestea fiecareia este diferita. Cat de frumoasa si grea este viata unui sportiv, a unei gimnaste de performant?! Cata munca si cate sacrificii sunt necesare pentru a deveni cel mai bun din lume! Si ce simte un campion cand saluta publicul de pe cea mai inalta treapta a podiumului. „Reversul medaliei” spune o poveste despre care a vorbit o lume intreaga.

Reversul medaliei

Incepand din 19 mai, pornim în turneul de lansare a cartii.  Ne dorim sa ajungem aproape de cei care vor sa afle detaliile unei povesti impresionante”, declara Andreea Raducan.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul www.andreearaducan.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/AndreeaRaducanOfficial.

Fangymnastics va fi alaturi de Andreea la intalnirea de la Brasov si poate la cea de la Iasi. Veniti alaturi de noi sa o cunoastem pe Andreea si sa-i citim cartea!

3 Responses to Andreea Raducan – turneu de promovare a cartii “Reversul medaliei”

  1. clemence says:

    I wish it could be avaiable for France in french version , we all want to read it

  2. Jessica says:

    Can I find it in South Africa? I seriously need to read it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.