Campionatele Mondiale de juniori, Gyor 2019 – LIVE TEXT finalele pe aparate ale romanilor

Gyor, Ungaria, 30 iunie 2019 – Campionatele Mondiale de juniori au ajuns în ultima zi de concurs, cea dedicata celei de-a doua parte a finalelor pe unaparate.

România este calificata în 3 finale pe aparate, totalizând 4 locuri: sarituri masculin (Gabriel Burtanete), bârna  (Ioana Stanciulescu) si sol feminin (Ioana Stanciulescu si Silvia Sfiringu).

Gabriel va concura al treilea în finala de la sarituri, in timp ce Ioana va intra a saptea la bârna si a sasea la sol. Nu în ultimul rand, Silvia va deschide finala feminina la sol.

Prezentare Gabriel Burtanete

Gabriel Burtanete la sarituri: prima executie stata, curata, 14516/5.20. A doua executie un dublu înainte grupat, amplu si frumos, un mic pas in spate. 14.333/5.20.

Înca doua evolutii, insa Gabi e sigur de medalie. Ramâne sa aflam culoarea. Este însa prima medalie mondiala de juniori a României. Ce moment!

Campion mondiaaaaaaaal! Gabriel Burtanete

Ioana Stanciulescu la bârna: cloche + cloche 180 (dezechilibrare) si legare pierduta pt flicul calare,  danilova laterala legata de salt cu deschidere, danilova înainte, illussion, serie gimnica, salt lateral, dublu înapoi grupat cu pas. 13.366/5.40

Silvia Sfiringu la sol: pirueta dubla neîntoarsa, Cojocar (900 spre înainte), tsuka echer cu pas, Memmel foarte frumos, kaciov cu 1080, cu mic pas, dublu echer cu pas maricel spate. 13.000/5.40

Ioana Stanciulescu la sol: tsuka echer, tsuka grupat, pirueta dubla netetminata, 900 cu salt si un pas in fata, dublu grupat cu o topaiala si încheie cu o combinatie de piruete Memmel si Ilussion. 12.966/5.30.

România f?r? medalie in competia feminina de la Gyor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.