La multi ani, Steliana !!!

12 Responses to La multi ani, Steliana !!!

  1. ioana says:

    LA MULTI ANI, Steliana!

    Mii de mutumiri pentru felul in care ai trecut peste toate durerile si ai ajutat echipa din 2006 incoace! Felicitari pentru toate evolutiile extraordinare pe care le-am urmarit cu totii cu sufletul la gura!

    Bravo Stela! Sanatate si succese in orice alegi tu sa faci mai departe!

  2. yanna says:

    La multi ani, Stela! Am suferit alaturi de tine, ne-am bucurat alaturi de tine si te-am sustinut cu sufletul si mintea in fiecare clipa – pentru ca meriti tot respectul si toata aprecierea noastra, ca gimnasta si ca OM: talent, multa munca, ambitie si putere de a merge mai departe iesite din comun, o persoana deosebita! Sper sa mai am ocazia sa imi strang pumnii de emotie vazandu-te concurand, dar numai tu stii cum e mai bine. Daca vei hotari sa continui in gimnastica, ne vom bucura si iti vom tine pumnii sa obtii cat mai multe medalii, sa-ti implinesti visul unui aur individual – pe care il meriti cu adevarat si doar putin noroc a lipsit pana acum sa il obtii. Iar daca vei hotari ca e timpul sa spui “stop”, vom fi la fel de fericiti ca ti-ai gasit linistea.
    Multa sanatate si clipe fericite. Iti multumim pentru tot si…la mai mare!

  3. Mia says:

    Ce frumos album,imi place mult!

    La multi ani,Stela!

    Sa fii fericita si in primul rind sanatoasa!
    Eu iti multumesc din tot sufletul ca mi-ai dat ocazia sa te urmaresc in concursuri si sa ma bucur de evolutiile tale.Esti o sportiva de exceptie,ai reusit sa treci peste atita suferinta si sa mergi mai departe;Dumnezeu ti-a dat talent iar prin munca depusa ai reusit sa-l valorifici.

    Am avut privilegiul de a te urmari in direct la campionatele nationale,ca si pe celelalte colege ale tale;ti-am urat din inima “succes” si la olimpiada ai evoluat tot mai bine cu fiecare concurs,chiar daca bandajele care se zareau de sub costumul de gimnastica imi spuneau ca ai avut mari probleme de sanatate;am aflat apoi ca ai facut si infiltratii ca sa poti concura,iar tu o faceai tot mai bine.
    Ma inclin in fata ta cu respect si mult drag.

    Nu-mi permit sa-ti dau sfaturi,ca multi alti sustinatori ai tai iti voi fi alaturi in continuare si iti doresc tot binele din lume!

  4. Mihai Cinpoeru says:

    La multi ani, Stela!

    Ar fi frumos sa continui, dar sanatatea e cea mai importanta.
    Mult succes in continuare!

  5. axel says:

    La multi ani stela iti doresc tot ce e mai bun in special multa sanatate suficient de multa cat sa te lase sa continui gimnastica macar si la paralele. chiar daca te vei retrage in inimile noastre vei ramane o mare campioana, un mare talent si mai ales o mare luptatoare care a sacrificat totul pentru a-si indeplini visul

  6. Monica says:

    La multi ani Steliana!!! Mult mult succes in continuare pe toate planurile! Sper ca nu te vei opri aici si vom auzi in continuare numai lucruri minunate despre tine si cariera ta! Suntem mandri ca ne reprezinti tara in concursuri cu atata daruire si talent iar munca depusa de tine in sala de antrenament se vede si in rezultatele tale! Te iubim si asteptam vesti bune de la tine, ca esti sanatoasa si ca ai tot ce ti-ai dorit! Asta e cel mai important si pentru noi! La Multi Ani inca o data!!!

  7. catalin says:

    La multi ani, Stela!
    Tot binele din lume pentru o gimnasta atat de talentata, de muncitoare,de ambi?ioasa si cu un suflet atat de mare!
    Sanatate multa si multe bucurii alaturi de cei dragi!

  8. Crissa says:

    “La multi ani” Steliana!
    Iti doresc numai succese si multa, multa sanatate!
    Si nu uita sa zambesti 😉

    P.S. Realizatorilor acestui blog, FELICITARI din partea mea! Arata super 😉

  9. Ela says:

    La Multi Ani !!!

    Sa poti sa crezi cand unii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, sa poti pastra cand altii vor s`alunge, sa razi chiar daca sufletul iti plange si cald ramai chiar dac`afata ninge… Aceasta`i arta de`a invinge!!!

    Performantele nu se apreciaza dupa cantitate, ci dupa calitate!!! Felicitari pentru tot!!!

    Don`t give up!!! :*:*:*

  10. Madalina says:

    Happy Birthday !!!

    Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de sanatate, o viata fericire!!!

    Mai moolt ce sa iti zic…sanatatea e intodeauna pe primu loc…dar gandeste’te k ai realizat moolte…cu multa munca…
    ai grija de tine… :*:*:*:*

  11. Mihai says:

    @Crissa: multumim…ne bucuram ca iti place 😉

  12. amalia says:

    La multi ani, Stela!De mii de ori,la multi ani! Un sincer, calduros si mare la multi ani,cat o stea de aur,pentru ca tu ai fost,de cand te-am vazut la primul concurs,la junioare,o stea,o Steluta de aur.Iar acum nu esti mai putin decat aceeasi Steluta de aur,desi ai mai crescut si esti o adevarata stea.Iti multumim pentru nenumaratele momente de emotie,dar si bucurie pe care le-am trait alaturi de tine,iti multumim pentru frumoasele clipe cand tineam pumnii stransi,strigand:Haide,tine,stai!Si daca au fost momente triste,am plans si noi cu tine,sperand sa-ti mai micsoram tristetea.Nu stiu cat de mult ne-ai simtit alaturi,dar noi incercam acum sa te ajutam sa ne simti alaturi.Eu,una,mi-as dori sa te mai vad concurand,sa iti mai tin pumnii plina de emotii,dar mai mult doresc sa te stiu sanatoasa si fericita,alaturi de toti oamenii scumpi tie.La multi ani! Amalia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.