Federatia Romana de Gimnastica are site!

La inceputul acestui an, una dintre urarile noastre pentru Federatia Romana de Gimnastica a fost aceea de a realiza un site, care sa se ridice, pe cat posibil, la standardele impuse de celelalte federatii din intreaga lume: design cat mai placut, o structura clara si usor navigabila si informatii actualizate.

Photobucket

Astazi am descoperit, spre surprinderea noastra, ca site-ul federatiei functioneaza si ca este activ. Mai mult decat atat, ne-a placut ceea ce am vazut. Este adevarat ca inca se lucreaza la imbunatatirea lui, dar inceputul e promitator.

Felicitari federatiei pentru faptul ca a acordat atentie si acestui aspect, care e destul de important in ziua de astazi – prezenta in mediul online.

Speram ca site-ul sa functioneze cat mai bine, sa fie actualizat periodic si sa devina o sursa importanta de informatii pentru iubitorii gimnasticii romanesti.

Link spre site-ul federatiei: www.romgym.ro

Mikeyy

9 Responses to Federatia Romana de Gimnastica are site!

 1. Tanasoiu E.V. says:

  Capul sus fetelor si tot inainte! Mult succes!

 2. dragan adriana says:

  Felicitari!Mie nu mise pare rau!

 3. petru says:

  bravooooo fetelor!!!

 4. petru says:

  va iubiiiim!!!

 5. paul din iasi says:

  Fruntea sus fetelor. Sunteti in continuare printre putinele persoane care aduc cinste si recunoastere Romaniei.Suntem alaturi de voi si de antrenorii vostri.

 6. Zorela says:

  Multumim,fetelor pentru ceea ce faceti si ati facut de-a lungul anilor pentru noi, pentru tara! Va suntem alaturi si va dorim in continuare tot ce e mai bun! Bafta si medalii! Sunteti bune, ati muncit, aveti incredere in voi pentru ca noi avem! Si va iubim!

 7. anonim says:

  Felicitari pt tot!Si mult moroc!

 8. mihaela says:

  Multe felicitari!!!
  Mult succes pentru castigarea altor medalii.Suntem alaturi de voi.
  Ati reusit sa ne faceti sa fim mandrii ca santem romani.

 9. Adina Chirila says:

  Nu mai pot accesa http://www.romgym.ro/. Nu mai sunt PUBLICE datele lor? “The server http://www.romgym.ro at romgym.ro requires a username and password”… Nu accept? s? te ├«nregistrezi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.